||||

Torna LaLiga Genuine!

05 / 11 / 2021

Els dies 12, 13 i 14 de novembre se celebrarà a Tarragona el tancament de la temporada 2019/20

El retorn de LaLiga Genuine Santander és una realitat. Després de molt de temps esperant i enyorant la màgia i els valors de la primera lliga del món conformada per equips de persones per discapacitat intel·lectual, i creada per LaLiga, a través de la seua Fundació, els protagonistes d'aquest projecte únic es retrobaran a Tarragona del 12 al 14 de novembre.

Tornar a emocionar-se, tornar a il·lusionar-se, tornar a gaudir del futbol més genuí i tornar a sentir la passió d'una lliga en la qual tots guanyem i en la qual el més important és compartir abans que competir. Aqueix és el sentiment de tots els que formen part d'aquest gran projecte: jugadors i jugadores, cossos tècnics, famílies i aficionats. Tots ells podran reunir-se de nou, complint les normes sanitàries previstes des de l'organització, en un cap de setmana ple de sorpreses. Després de la suspensió de la competició a causa del COVID-19 al març de 2020, és moment de tornar a reviure l'esperit que ha caracteritzat a LaLiga Genuine Santander des dels seus començaments.

La fase de Tarragona reunirà els 36 equips participants de la temporada 2019/20 i determinarà als 3 equips guanyadors d'aquesta: els campions esportius dels grups Companyonia i Esportivitat, i l'equip campió del Joc net. A més, comptarà amb la presència dels 6 nous equips que se sumaran a la competició en la temporada 2021/22 (Fundació Barça, SD Ponferradina, CF Fuenlabrada, Burgos CF, FC Cartagena i UD Ibiza) i que acudiran a aquesta cita en condició de convidats per a gaudir i conéixer l'experiència Genuine a través d'un torneig amistós.

El divendres 12 de novembre a les 20:00h el Nou Estadi, camp de l'equip amfitrió, el Gimnàstic de Tarragona, acollirà la cerimònia d'inauguració de la fase, on la família genuine viurà un més que esperat retrobament. L'acte, presidit per Javier Tebas, president de LaLiga, i Josep Maria Andreu, president del Gimnàstic de Tarragona, inclourà la desfilada dels 42 equips i iniciarà un cap de setmana replet d'emocions.

Durant el dissabte 13 i el matí del diumenge 14 els equips es desplaçaran al Complex Esportiu Salou, on es disputaran els partits corresponents a aquesta fase. Una vegada acabats, el diumenge 14 a les 13:30h en el Mini Estadi del Complex Esportiu Salou donarà principi la cerimònia de clausura de la temporada 2019/20, on es coneixeran els equips guanyadors de la temporada més esperada de LaLiga Genuine Santander.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL