||||

Groc Talent obri la inscripció per a la seua segona edició

16 / 09 / 2021

Les bandes musicals de la província de Castelló ja poden presentar la seua candidatura per a participar en el concurs musical del Villarreal CF

La segona edició del Groc Talent ja és una realitat! El Villarreal CF i el SanSan Festival han obert el termini d'inscripció perquè els artistes i grups de música provincials puguen presentar la seua candidatura i participar en aquest concurs, el premi del qual estrela és actuar en el prestigiós esdeveniment musical celebrat anualment a Benicàssim.

Després de la recent victòria de Red Smoke -també coneguts com Bad Ideas- en la primera edició del certamen musical, el club groc, a través de la iniciativa d'Endavant Cultura, mobilitza novament als majors talents musicals de la nostra província, animant-los a participar en aquest important concurs que pretén fomentar i descobrir les bandes emergents de la província de Castelló.

Per a apuntar-se al certamen, les bandes hauran d'emplenar un senzill FORMULARI, en el qual hauran d'indicar el nom de l'artista/grup, una xicoteta biografia, una fotografia de l'artista/grup, un telèfon de contacte, una adreça de correu electrònic, un enllaç a tres cançons del grup (Spotify, YouTube, SoundCloud o Bandcamp) i, sempre que siga possible, un vídeo de YouTube perquè l'afició ‘grogueta’ puga valorar a l'artista.

El termini d'inscripció per a participar en el concurs romandrà obert fins al diumenge 3 d'octubre a les 23.59 hores. Entre totes les sol·licituds rebudes, un jurat professional seleccionarà als deu artistes participants, que tindran l'oportunitat d'actuar davant milers de persones en la Fan Zone de l'Estadi de la Ceràmica durant les prèvies de les encontre del Villarreal CF en competició de lliga que se celebren del 8 de novembre al 20 de març.

A partir del 21 de març, el Villarreal CF celebrarà la gran final, on actuaran els tres grups/artistes que més vots reben després de les seues actuacions en els voltants del feu ‘groguet’ (data i lloc encara per definir).

Per a poder participar en Groc Talent, els participants han de ser residents a la província de Castelló, ser majors de 16 anys, sempre que almenys un dels seus integrants siga major d'edat. Així mateix, és imprescindible tindre un repertori de contingut propi d'almenys 45 minuts de duració i estar enquadrats dins de la línia musical del SanSan Festival, apostant per estils com l'Indie, Pop, Rock o Alternatiu.

Fases del concurs i sistema de votació

Una vegada finalitzat el termini d'inscripció, el Villarreal CF i el SanSan Festival donaran a conéixer el llistat d'artistes i grups participants abans del divendres 15 d'octubre de 2021.

Les deu bandes seleccionades actuaran en la Fan Zone de l'Estadi de la Ceràmica durant la prèvia de cada encontre. Els dies d'actuació, subjectes al calendari oficial de LaLiga, es comunicaran amb 10 dies d'antelació. No obstant això, les dates previstes són les següents: 7 de novembre, 28 de novembre, 12 de desembre, 2 de gener, 9 de gener, 23 de gener, 13 de febrer, 27 de febrer i 13 de març.

El dilluns següent de cada actuació, a partir de les 12.00 hores, s'obrirà el període de votació, que estarà vigent fins dilluns que ve a la mateixa hora. Els aficionats grocs podran votar en la web oficial (www.villarrealcf.es/fans/groc-talent), puntuant de l'1 al 5 a la banda en qüestió (sent 1 la puntuació més baixa i 5 la més alta).

Una vegada realitzades totes les actuacions dels participants, es comptaran els vots emesos per a elegir als tres candidats que passaran a la final. El còmput de vots serà la suma del públic, del Villarreal CF i de la direcció del SanSan Festival.

La final, amb data i lloc encara per confirmar, se celebrarà entre el 21 i 27 de març de 2022. Per a aquesta important cita, serà un jurat professional qui decidisca el guanyador de la gran final, que participarà en la VIII edició del SanSan Festival de Benicàssim.

Per a més informació, descàrrega les bases del peu d'aquesta notícia.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL