||||

El Playas de Castellón, una història d'èxit i superació

20 / 04 / 2021

El club provincial és el millor club d'Espanya i un dels més llorejats del panorama continental

El Playas de Castellón és un dels grans clubs d'atletisme de tot el panorama europeu. Amb una infinitat de reconeixements, trofeus i medalles en les seues vitrines, el club provincial compte en les seues files amb bona part dels millors atletes del nostre país.

En una temporada difícil per als atletes a causa de la pandèmia del covid-19, l'equip de Villarreal TV ha preparat un xicotet reportatge per a donar veu a molts dels millors esportistes d'Espanya. Dona-li al ‘play’ i gaudeix-ho!

El Playas de Castellón, un ‘gran’ de l'atletisme europeu

El Club Atletismo Playas de Castellón és un dels clubs d'atletisme més llorejats de tota Europa. Fundat en 1981 sota el nom de Club Atletisme Castelló, va canviar la seua denominació per l'actual en 2006.

Al llarg de la seua història, ha aconseguit una gran quantitat de títols nacionals i europeus, tant en categories menors com a nivell absolut. Reconegut per la Real Federació Espanyola d'Atletisme com el millor club de la història de l'atletisme espanyol per rànquing de punts, l'equip castellonenc és un dels principals estendards de l'esport a la nostra província.

Endavant Esports és el projecte de mecenatge esportiu del Villarreal CF. El club groc està compromés amb contribuir al creixement de l'esport a Castelló, com a part del compromís social que adquireix el club amb el seu entorn, tractant de retornar-li a la societat i a la província el suport que rep. El projecte consisteix en un suport econòmic i esportiu, ja que el club, a més de dotar de prestacions econòmiques als integrants del projecte, també posa a disposició els seus serveis mèdics, l'ús de les instal·lacions i tots els mitjans que estan al seu abast per a fomentar el desenvolupament dels esportistes.

Malgrat la pandèmia del covid-19, i conscient de la incertesa que assola al món de l'esport, aquesta temporada el Villarreal CF ha reafirmat la seua aposta per Endavant Esports, mantenint una inversió de més de 700.000 euros en aquest projecte de mecenatge que fomenta i contribueix a l'impuls de l'esport d'elit a la província de Castelló.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL