||||

Pedraza i Coronel gaudeixen de ‘Una Estrela al teu Col·le’

16 / 04 / 2021

Els futbolistes ‘groguets’ es van connectar a una videollamada per a compartir una distesa xarrada amb els alumnes de quart curs

El defensa cordovés Alfonso Pedraza i la migcampista argentina Mariela Coronel han participat en una videoconferència amb els alumnes del CEIP Cervantes de Vila-real. Els estudiants de quart curs d'educació primària del centre vila-realense han pogut assaciar la seua curiositat traslladant-li als jugadors grocs una infinitat de divertides preguntes sobre les seues trajectòries professionals en una distesa xarrada ‘en línia’.

Un nou format per a fer front a la pandèmia del Covid-19

El Villarreal es reinventa en temps d'adversitat. A través del programa Endavant Club Groguet, el club groc ha ideat un nou format virtual per a dur a terme l'activitat ‘Una Estrela en El teu Col·le’, malgrat la pandèmia del Covid-19, i acostar així a les estreles grogues amb els aficionats més joves de la nostra província.

Fins al moment, a més d'Alfonso Pedraza i Mariela Coronel (CEIP Cercantes de Vila-real), aquesta temporada han participat en aquesta iniciativa Fer Niño (CEIP Botànic Calduch de Vila-real), Sergio Asenjo (CEIP Don José Alba de La Vilavella), Jaume Costa (CEIP Lluís Tena de Sant Jordi) i Raúl Albiol i Elena de Toro (CEIP Lluís Vives de Xilxes). D'ara en avant, els jugadors del Submarí i les futbolistes del Femení A participaran en videollamadas per més centres escolars per a gaudir amb els més xicotets.

Cal recordar que, més enllà de les xarrades virtuals, els centres escolars de la província de Castelló poden gaudir de manera gratuïta d'un entrenament dirigit per tècnics del futbol base groc i d'una visita guiada per l'Estadi de la Ceràmica.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL