||||

L'esperit de lluita del Peñíscola FS

29 / 03 / 2021

L'equip dirigit per Carlos Sánchez competeix per aconseguir la salvació en Primera Divisió en un curs marcat pel COVID-19

Un any complicat per al Peníscola FS. El conjunt del Baix Maestrat està lluitant per aconseguir l'objectiu de la permanència en Primera Divisió en un curs marcat per la pandèmia del COVID-19.

En una temporada en la qual els aficionats peniscolans no estan podent gaudir del seu equip, els professionals de Villarreal TV han preparat un xicotet reportatge per a donar veu als grans protagonistes del conjunt de futbol sala azulón. Dona-li al ‘play’ i gaudeix-ho!

El Peníscola FS, un gran exponent d'Endavant Esports

El Peníscola FS és una de les entitats esportives de major renom del programa d'Endavant Esports. El club del Baix Maestrat competeix en Primera Divisió. Fundat l'any 2000, el conjunt azulón va fer el salt al futbol sala nacional en la campanya 2012/13 quan va certificar el seu ascens a la Segona Divisió. Des de llavors, el seu major assoliment és haver-se classificat fins a tres ocasions per al ‘play-off’ pel títol del campionat.

Endavant Esports és el projecte de mecenatge esportiu del Villarreal CF. El club groc està compromés amb contribuir al creixement de l'esport a Castelló, com a part del compromís social que adquireix el club amb el seu entorn, tractant de retornar-li a la societat i a la província el suport que rep. El projecte consisteix en un suport econòmic i esportiu, ja que el club, a més de dotar de prestacions econòmiques als integrants del projecte, també posa a disposició els seus serveis mèdics, l'ús de les instal·lacions i tots els mitjans que estan al seu abast per a fomentar el desenvolupament dels esportistes.

Malgrat la pandèmia del COVID-19, i conscient de la incertesa que assola al món de l'esport, aquesta temporada el Villarreal CF ha reafirmat la seua aposta per Endavant Esports, mantenint una inversió de més de 700.000 euros en aquest projecte de mecenatge que fomenta i contribueix a l'impuls de l'esport d'elit a la província de Castelló.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL