||||||

Marcos Senna descobreix Artana amb Bruno Soriano

01 / 04 / 2021

El quart capítol de ‘Una província única' mostra els encants de la localitat de la Plana Baixa amb la participació del seu veí més il·lustre

L'esperit d'Endavant Província està més viu que mai. El Villarreal CF estrena aquesta setmana el quart capítol d' ‘Una província única’, una sèrie documental que, amb Marcos Senna com a protagonista, promociona el turisme, els encants i les tradicions dels diferents municipis i comarques de la província de Castelló.

Aquesta setmana, l'exjugador groc descobreix Artana, acompanyat d'una altra llegenda del Villarreal, Bruno Soriano, natural de la localitat de la Plana Baixa. Al costat del seu excompany del Submarí, Marcos Senna recorre els racons més emblemàtics d'aquest bonic poble situat als peus de la Serra d’Espadan: el camp de futbol Juan Montoliu, el Calvari i l'Ermita d'Artana, el Castell d'Artana, i l'Ermita de Santa Cristina.

A la seua arribada a Artana, l'ambaixador groc va gaudir de la benvinguda de l'alcalde de la localitat, Enrique Vilar. Més tard, en la seua visita a la cooperativa d'oli de la Serra d’Espadán, el seu president, Vicente Ramón Pla, va rebre personalment a l'hispà-brasiler i li va oferir provar el producte estrela del municipi.

Pròximament, tant Marcos Senna com Bruno Soriano tornaran a citar-se al poble natal del '21' per a vestir-se de curt i participar en el Torneig 3x3 Groguet al costat dels prebenjamins i benjamins de l'Artana CF.

Descobreix el quart capítol d' ‘Una província única’ fent play en el reproductor de vídeo adjunt a la notícia!

 

 

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL