||||

Dóna Sang, tot un èxit entre els 'groguets'

05 / 02 / 2021

Els aficionats 'groguets' han tornat a demostrar el seu costat més solidari en l'Estadi de la Ceràmica.

La campanya 'Dóna Sang' ha sigut tot un èxit! Els seguidors grocs han tornat a respondre a la crida de la solidaritat i han assistit aquest divendres a l'Estadi de la Ceràmica per a donar sang, gràcies a una nova campanya de donació impulsada pel club groc i el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV).

L'exjugador i actual membre del departament de Relacions Institucionals del Villarreal CF, Marcos Senna, i el cap de servei de Hemodonació del CTCV, Roberto Roig, han acudit a la zona de Preferència del feu 'groguet' per a agrair als aficionats del Submarí la seua solidària aportació. El club groc va obsequiar a cada donant amb un val de descompte per a canviar a les Tendes Oficials del Villarreal CF. A més, es realitzarà en els pròxms dies un sorteig de dues samarretes de Pau Torres i Gerard Moreno, a més d'una pilota signada per tots els integrants del primer equip groc.

El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana i el Villarreal CF vénen col·laborant des de la temporada 2001/02. Després de més de 18 anys de cooperació entre totes dues entitats, s'han registrat més de 9.000 donacions en l'Estadi de la Ceràmica. Aquesta iniciativa, emmarcada dins del projecte d'Endavant Solidaritat, compta amb el suport de Fros-trol, patrocinador oficial del Villarreal CF.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL