||||

El Villarreal es posa ‘en marxa’ contra el càncer

02 / 02 / 2021

El club groc anima a tots els seus aficconats al fet que col·laboren amb AECC Castelló amb motiu del Dia Mundial Contra El Càncer

El Villarreal es posa ‘en marxa’ i anima a tots els seus aficionats al fet que col·laboren amb AECC Castelló, que enguany no pot organitzar la seua tradicional carrera popular ‘AECC Castelló en marxa’ a causa de la pandèmia del Covid-19.

D'aquesta manera, la junta provincial d'AECC ha optat per commemorar el Dia Mundial Contra el Càncer, (dijous 4 de febrer), oferint un pack solidari que, per només 10 euros, inclou una samarreta corporativa, una samarreta de regal per a entrenar, un xicotet regal i un dorsal simbòlic de la prova.

Aquests paquets, totalment benèfics, es poden adquirir en els punts de venda Espai AECC de 8.00 a 18.00 hores, així com en la planta d'esports d'El Corte Inglés. Cal ressaltar que els fons recaptats amb la iniciativa es destinaran a la investigació i a ajudar a les persones que pateixen aquesta malaltia.

Per a donar-li visibilitat a la causa, els aficionats que adquirisquen el pack solidari i es decidisquen a córrer la marxa solidària de manera virtual, poden pujar una fotografia i compartir-la en xarxes socials amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer, utilitzant les següents etiquetes: #hagamosmarchacontraelcancer #4defebrerocontraelcancer #díamundialcontraelacáncer #aecccastellóenmarcha

Més informació sobre AECC Castelló en marcha

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL