||||

Dona sang aquest divendres en l'Estadi de la Ceràmica!

01 / 02 / 2021

Els seguidors grocs podran col·laborar amb la campanya solidària impulsada pel Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana

Dona sang en l'Estadi de la Ceràmica! El Villarreal CF i el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) han organitzat la segona campanya de donació de sang de la present temporada 2020/21. Els aficionats groguets podran col·laborar amb aquesta iniciativa solidària acudint a la Sala de Preferència del feu groc (accés Porta 31) aquest divendres 5 de febrer en un horari de 10.00 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.30 hores.

El membre del Departament de Relacions Institucionals del Villarreal CF Marcos Senna i el cap de servei d'Hemodonación del CTCV, Roberto Roig, assistiran al feu groguet per a agrair personalment aquest acte de solidaritat als seguidors grocs. Així mateix, el club groc obsequiarà als donants amb un val de descompte per a canviar a les Tendes Oficials del Villarreal CF i se sortejarà material esportiu entre tots aquells aficionats que s'animen a col·laborar amb la causa.

Cal ressaltar que l'afició del Villarreal sempre respon a la crida de la solidaritat. No en va, des de la temporada 2001/02, en la qual va nàixer aquesta col·laboració, s'han registrat al voltant de 9.000 donacions en l'Estadi de la Ceràmica.

Aquesta activitat, emmarcada dins del projecte d'Endavant Solidaritat, compta amb l'inestimable suport de Fros-trol, patrocinador oficial del Villarreal CF.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL