||||||

Asenjo estrena l'activitat virtual de ‘Una Estrela en el teu Col·le’

28 / 01 / 2021

El porter palentí es va connectar a una videollamada amb els alumnes del CEIP Don José Alba de La Vilavella

El porter del Villarreal Sergio Asenjo ha participat aquest dijous en una videoconferència amb els alumnes del CEIP Don José Alba de La Vilavella. Els alumnes de 4t curs d'educació primària del centre castellonenc han pogut preguntar al portera ‘groguet’ tot tipus de qüestions sobre el Submarí i la seua trajectòria com a futbolista professional en una distesa xarrada 'online'.

Un nou format per a fer front a la pandèmia del Covid-19

El Villarreal es reinventa en temps d'adversitat. A través del programa Endavant Club Groguet, el club groc ha ideat un nou format virtual per a dur a terme l'activitat ‘Una Estrela en El teu Col·le’, malgrat la pandèmia del Covid-19, i acostar així a les estreles grogues amb els aficionats més joves de la nostra província.

Sergio Asenjo ha sigut el primer dels futbolistes grocs a connectar-se amb els alumnes d'un centre escolar. D'ara en avant, els jugadors del Submarí i les futbolistes del Femení A participaran en videollamadas per més centres escolars per a gaudir amb els més xicotets. A més de l'entrevista amb les estreles del Villarreal, els centres escolars de la província de Castelló poden gaudir de manera gratuïta d'un entrenament dirigit per tècnics del futbol base groc i d'una visita guiada per l'Estadi de la Ceràmica.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL