||||

AUPA celebra la seua desfilada solidària de manera virtual

27 / 01 / 2021

L'esdeveniment se celebra aquest dissabte 30 de gener i es podrà seguir en directe pels perfils oficials de BIOPARC València al Facebook i Instagram

L'associació valenciana AUPA (Adopta Un Perro Abandonado) celebra aquest dissabte 30 de gener la seua 17ª desfilada de gossos abandonats, amb la col·laboració de BIOPARC València i l'objectiu de presentar als seus membres perquè puguen trobar una nova família d'adopció.

Amb motiu de la pandèmia del Covid-19, aquest any la tradicional desfilada se celebrarà de forma virtual i es podrà seguir en directe per les xarxes socials de BIOPARC València (@bioparcvalencia) a Facebook, a les 10.00 hores, i en Instagram, a partir de les 10.30 hores.

Cal recordar que AUPA és una associació sense ànim de lucre dedicada a la cura dels gossos de les gosseres i a la gestió dels seus adopcions. El seu àmbit d'actuació se circumscriu a la zona nord de la província de València. Els interessats a adoptar un gos abandonat tan sols han de posar-se en contacte amb AUPA al telèfon 638.376.586 o visitar la pàgina web www.adoptaunperroabandonado.es.

En els últims anys, AUPA i la Cantera Grogueta del Villarreal han construït una relació molt estreta a través del projecte d'Endavant Igualtat. Tradicionalment, abans de l'arribada de la pandèmia, els del planter grocs han desfilat cada any al costat dels cans sense llar, estant amb ells en aquest moment tan important per al seu futur.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL