||||

Un record de ‘col·lecció’ per a l'EDI del Villarreal

28 / 09 / 2020

Marcos Senna va entregar l'àlbum de cromos oficial de LaLiga Genuine als jugadors del conjunt ‘groguet’

Un record inigualable per a l'EDI del Villarreal. Marcos Senna, excapitán i membre del Departament de Relacions Institucionals del club, va visitar per sorpresa l'entrenament de l'equip groc a la Ciutat Esportiva per a entregar l'àlbum de cromos oficial de LaLiga Genuine a tots els integrants de l'EDI ‘groguet’.

Molt il·lusionats pel regal, els jugadors de l'EDI es van sentir com els seus ídols en veure's immortalitzats en un album de cromos de PANINI. Després de fullejar les pàgines del Villarreal CF, els futbolistes grocs es van fer una foto de grup amb la llegenda 'grogueta' Marcos Senna.

L'àlbum, editat per PANINI, ha aconseguit reunir en un format històric als autèntics protagonistes de LaLiga Genuine Santander, una competició formada per equips de persones amb discapacitat intel·lectual. Els 36 conjunts participants, amb els seus més de 1.000 jugadors i jugadores i les seues més de 160 tècnics, tenen el seu espai en aquesta primera edició de la col·lecció oficial de cromos del campionat més integrador del món.

Amb l'edició d'aquest àlbum, LaLiga vol mantindre viva l'essència dels valors d'aquesta competició i que tots el que ho fan possible tinguen aquest bonic record de la seua participació en la millor lliga del món.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL