||||||

Roberto Bautista lluirà l'escut del Villarreal CF

30 / 07 / 2020

El tennista castellonenc exhibirà l'emblema del club en tots els tornejos

El Villarreal CF ha fet un pas més en la seua vinculació amb el tennista Roberto Bautista, que continuarà sent un dels grans ambaixadors del projecte Endavant Esports. Durant les dues pròximes temporades i mitja, el castellonenc lluirà l'escut del Villarreal CF en el seu equipament de joc -més concretament, en la mànega- en tots els tornejos que dispute a nivell individual, dins de l'Associació de Tennistes Professionals (ATP) i de la Federació Internacional de Tennis (ITF), com els 4 Grand Slams; com a nivell de seleccions.

Es tracta d'una innovadora iniciativa, ja que serà el primer tennista d'elit que lluïsca l'escut d'un club de futbol en la seua indumentària esportiva. A més, Bautista serà imatge del Villarreal CF en actes públics i continuarà fent ús, com ja feia fins ara, de l'ús de les instal·lacions i serveis mèdics de l'entitat.

L'acord de col·laboració amb Roberto Bautista es va rubricar en presència del president del Villarreal CF, Fernando Roig, que va fer lliurament al tennista castellonenc d'una samarreta ‘grogueta’ personalitzada.

Un ex canterano en l'elit del tennis mundial

Roberto Bautista (Benlloch, 14 d'abril de 1988) és un dels millors tennistes del planeta i un ambaixador d'excepció de l'esport castellonenc. En 2019, va aconseguir el novè lloc del rànquing ATP, la millor classificació de la seua carrera. Eixe mateix any, va aconseguir les semifinals del Gran eslam de Wimbledon i es va proclamar campió de la Copa Davis amb la Selecció Nacional.

La relació entre el Submarí i el tennista castellonenc es remunta ni més ni menys que a la infància de Roberto Bautista, ja que es va formar en les categories inferiors del Submarí fins a l'edat d'infantils.
Una vegada decantat ja pel tennis professional, Bautista ha anat acumulant èxits i, pels seus assoliments més recents, el Villarreal li va rendir tribut en l'última gala de Endavant Esports. Així, al desembre de 2019, i després del seu triomf al costat de l'equip espanyol de Copa Davis, el club va distingir al de Benlloch amb la insígnia d'or del club i el Premi Endavant al Mèrit Esportiu 2019. A més, el tennista va ser l'encarregat de realitzar el servei d'honor eixa mateixa setmana en el xoc davant l'Atlético de Madrid.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL