||||

Solidaritat i ciència amb els Premis Píxel

24 / 07 / 2020

El Villarreal i el CEU han guardonat els projectes de tres associacions de pacients i una entitat d'esport adaptat de Castelló

L'Associació Asperger Castelló, l'Associació d'Esclerosis Multiple de Castelló, Adaponda-Club d'Esports Adapts i ALCER Castalia han guanyat la primera edició dels Premis Píxel impulsats per la Càtedra de Solidaritat de la Universitat CEU Cardenal Herrera i el Villarreal CF a través d'l'Aula Universitària Endavant.

Els Premis Píxel reconeixen les millors iniciatives i accions en el camp de l'adaptació, la investigació, l'accessibilitat i les millores aplicades a la qualitat de vida de les persones amb necessitats especials i empreses que han participat en les Jornades de Salut Píxel, protagonitzades per les associacions de pacients de la província de Castelló, que se celebren anualment en el CEU.

Les quatre entitats premiades es repartiran un xec de 1.500 euros per posar en marxa els projectes que s'han presentat al concurs. Aquests fons provenen de la venda d'entrades dels partits que disputa el Villarreal CF a l'Estadi de la Ceràmica, que cedeix al CEU per a la seva venda a la comunitat universitària, a un preu especial, amb l'objectiu de recaptar fons destinats a iniciatives solidàries .

El Villarreal i el CEU, units gràcies a Endavant Formació

Els primers Premis Píxel sumen una altra fita més en la col·laboració que desenvolupen el CEU i el Villarreal CF a través d'l'Aula Universitària Endavant, emmarcada dins el projecte d'Endavant Formació, que integra la realitat d'un club de la màxima categoria amb totes les seues implicacions esportives i institucionals en els programes formatius, pràctics i científics de la Universitat.

Altres iniciatives d'interès social derivades de l'Aula Universitària Endavant CEU-Villarreal CF han estat la participació de dos estudiants en el ral·li solidari UNIRAID, al Marroc, o la participació d'un equip de docents i estudiants d'Infermeria en una missió humanitària a Ghana, entre altres projectes solidaris.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL