||||

#TotsGuanyem, esport i solidaritat contra el COVID-19

27 / 05 / 2020

El Villarreal CF és un dels patrocinadors de la carrera virtual en benefici de Cruz Roja RESPONDE

Esport i solidaritat contra el COVID-19. El Villarreal CF és un dels patrocinadors de la carrera virtual #TotsGuanyem, una prova de 5k amb finalitats benèfics en favor del programa Cruz Roja RESPONDE a València.

Impulsada per Levante-EMV i Superdeporte, el club groc ha volgut sumar-se a aquesta iniciativa solidària, que pretén recaptar fons per a la lluita contra el COVID-19, a més de promoure un estil de vida actiu entre la població.

La prova, que consisteix en un 5k virtual, se celebra aquest dissabte 30 de maig. Els participants poden completar el recorregut al llarg del dia de 6.00 a 23.00 hores, complint amb les restriccions horàries de cada zona. Per a registrar el recorregut, els runners hauran de descarregar en els seus telèfons intel·ligents 'Believe', una APP de mesurament de dades esportives.

La inscripció té un preu de cinc euros i tots els participants rebran una borsa del corredor virtual carregada de sorpreses. Pots inscriure't en el següent enllaç: CARRERA VIRTUAL #TOTSGUANYEM.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL