||||||

#CuentaConmigo continua creixent

22 / 05 / 2020

La iniciativa solidària del Villarreal CF suma el suport de l'Ajuntament de Vila-real i continuarà durant els dos pròxims mesos

La campanya solidària #CuentaConmigo, impulsada pel Villarreal CF, ha sumat el suport de l'Ajuntament de Vila-real, que ha destinat 40.000 euros per a reforçar i donar continuïtat durant dos mesos més a aquest ambiciós projecte solidari, l'objectiu del qual és garantir l'alimentació bàsica entre les famílies amb menys recursos i en risc d'exclusió social en aquests temps de màxima dificultat.

De la mà del consistori municipal, la iniciativa, que va impulsar el club, amb la col·laboració del primer equip i la Fundació Carlos Bacca, una vegada decretat l'Estat d'Alarma a Espanya, continuarà ajudant a combatre els efectes ocasionats per la pandèmia del COVID-19 sobre la població més necessitada.

El Villarreal CF triplica el repartiment de menjars diaris

Des que el Villarreal obrira les cuines de l'Estadi de la Ceràmica fa quasi dos mesos, el projecte #CuentaConmigo ha crescut amb força. En la seua primera setmana, el club preparava i repartia 200 menjars diaris, xifra que ha augmentat progressivament fins a superar la barrera de 600 menjars al dia. En els quatre mesos que es mantindrà vigent la campanya #CuentaConmigo, el club cuinarà un total de 60.000 menjars.

A través de la campanya #CuentaConmigo, el club col·labora amb organitzacions solidàries com Càritas, Creu Roja, Joventut Antoniana o Sant Vicent de Paúl, a més de prestar els seus serveis a altres col·lectius com el personal sanitari, les forces i cossos de seguretat de l'Estat i Protecció Civil.

#CuentaConmigo

#EndavantMésQueMai

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL