||||

Més de 500 quilòmetres en favor de Creixem

19 / 05 / 2020

L'abonat ‘groguet’ Juanma Fábrega està immers en el desafiament de córrer 12 maratons en 12 mesos per a recaptar donatius en benefici de l'associació vinarossenca

Un gran esforç per una bona causa. L'aficionat del Villarreal Juanma Fábrega està immers en l'exigent desafiament de córrer 12 maratons en 12 mesos amb la finalitat de recaptar fons per a l'associació CREIXEM.

Després de mesos de preparació i entrenament per a completar el repte, l'atleta vinarocense, soci de CREIXEM, va planificar amb detall la seua participació en diferents competicions oficials l'any passat 2019. No obstant això, la pandèmia del covid-19 i la consegüent suspensió de certàmens esportius li ha obligat a reinventar-se. “Després d'haver corregut les tres primeres a València, Múrcia i Castelló, va arribar la pandèmia i van suspendre les següents proves. Per això, a l'abril vaig decidir seguir i córrer la marató en la cinta de casa i aquesta última setmana vaig córrer per terme municipal de Borriana”, compte Juanma Fábrega, que, encara que és natural de Vinaròs, viu des de fa anys en la localitat de la Plana Baixa.

Diumenge passat va completar la cinquena marató i ja està planificant quan i on tindrà lloc el següent: “M'agradaria poder fer-ho en un lloc una mica diferent. Tal vegada en una pista d'atletisme. El nostre objectiu és buscar col·laboradors que ens ajuden amb aquesta iniciativa solidària”.

Juanma Fábrega és abonat del Villarreal CF i assisteix cada quinze dies a l'Estadi de la Ceràmica, acompanyat pel seu pare i pel seu fill: “Som assidus. Anem a tots els partits i trobem a faltar el futbol, especialment el meu fill. Tenim ganes que torne la competició i poder tornar a gaudir del nostre Villarreal”.

Creixem, col·laborador d'Endavant Igualtat

Creixem és un centre d'atenció primerenca per a xiquets amb algun trastorn en el seu desenvolupament o amb el risc de patir-lo que des de l'ampliació del centre treballa amb 200 xiquets i xiquetes del nord de la província de Castelló. Així mateix, cal recordar que el centre de Vinaròs forma part de la iniciativa Endavant Igualtat, per la qual els equips de futbol 11 de la #CanteraGrogueta apadrinen a una associació especial de la província per a realitzar activitats i convivències que resulten enriquidores per a tots dos col·lectius.

Per a obtindre més informació sobre la iniciativa 12 maratons – 12 mesos de CREIXEM o col·laborar mitjançant un donatiu, es pot visitar la pàgina web de l'associació provincial: CREIXEM

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL