||||

Una connexió molt especial

15 / 04 / 2020

El Cadet A envia un missatge d'ànim per als usuaris de l'Associació Provincial d'Alzheimer

“És un moment dur, però us tenim molt presents”. Així arranca el reportatge realitzat per Villarreal TV en el qual els jugadors i cos tècnic del Cadet A de la #CanteraGrogueta es dirigeixen als usuaris de l'Associació Provincial d'Alzheimer i més concretament Centre de Dia Molí La Vila de Vila-real. Amb ells han compartit moments únics aquesta temporada gràcies a la iniciativa Endavant Igualtat i ara mateix no poden trobar-se a causa del confinament per la pandèmia del COVID-19.

Per això, els joves futbolistes i tècnics han decidit realitzar aquest emotiu vídeo en el qual defineixen amb una paraula el que per a ells suposa aquesta relació amb els usuaris afectats per aquesta malaltia mental.

L'Alzheimer és la forma més comuna de demència entre les persones majors. És un trastorn cerebral que afecta greument la capacitat d'una persona de dur a terme les seues activitats diàries. Per això, amb el propòsit d'alentir la deterioració, són molts els ciutadans que recorren a aquesta mena de centres perquè els seus majors realitzen teràpia cognitiva no farmacològica.

Per a veure l'emotiu vídeo realitzat pel Cadet A tan sols cal clicar en el ‘play’ situat just damunt de la fotografia principal.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL