||||||

#CuentaConmigo

26 / 03 / 2020

El Villarreal CF, el primer equip i la Fundació Carlos Bacca repartiran més de 200 menjars diaris a Càritas Vila-real per a col·laborar davant la pandèmia del COVID-19

En aquests moments de dificultat, en els quals la societat es troba en Estat d'Alarma a causa de la pandèmia del COVID-19, el Villarreal CF vol posar a la disposició de la societat els mitjans que estiguen al seu abast per a bolcar-se amb el seu entorn més pròxim. Valorant les diferents opcions per a poder intentar cobrir les necessitats que puga haver-hi, el club ha decidit garantir l'alimentació bàsica de les famílies amb escassos recursos i col·lectius en risc d'exclusió social a través de Càritas Vila-real. Tenint en compte les actuals mesures restrictives decretades pel Govern per a fer front al coronavirus, amb el tancament de col·legis, comerços i locals de restauració, Càritas no compta amb l'usual apilament de provisions per a poder proveir a la gent ni tampoc amb els voluntaris habituals en l'organització a causa de la situació de confinament. Per això, el club, el primer equip i la Fundació Carlos Bacca llancen la campanya #CuentaConmigo, mitjançant la qual es comprometen a subministrar l'aliment, que es cuinarà en les instal·lacions de l'Estadi de la Ceràmica, i així s'entregaran més de 200 menjars diaris a Càritas perquè puga continuar amb el seu habitual i inestimable labor solidària.

A més, com a mostra d'agraïment i en el seu afany per intentar aportar el seu granet d'arena, el club també posarà a la disposició de manera gratuïta els seus serveis de restauració a diferents col·lectius de la nostra regió que estan vetlant per la sanitat i seguretat de tots.

El Villarreal CF lamenta profundament la situació actual i prega als seus afeccionats que actuen de manera responsable i solidària per a evitar la propagació del COVID-19. Així mateix, l'entitat ofereix a les autoritats sanitàries tots els mitjans que estiguen al seu abast per a sumar-se a la lluita contra el coronavirus i vol traslladar el més profund agraïment al valuós esforç que estan realitzant tant el Personal Sanitari com les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat.

#CuentaConmigo

#EsteVirusLoParamosUnidos

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL