||||

Diversió en la ‘volta al col·le’ de Celia Fernández

10 / 03 / 2020

La futbolista del Femení A del Villarreal CF ha visitat el CEIP Pare Vilallonga de Borriana

La jugadora del Femení A del Villarreal CF Celia Fernández va tornar a l'escola per un dia en la seua visita al CEIP Pare Vilallonga de Borriana, gràcies a la iniciativa ‘Una Estrela en El teu Col·le’  d'Endavant Club Groguet. En el centre educatiu, la futbolista groga va compartir un reguitzell de divertides anècdotes viscudes al llarg de la seua carrera tant dins com fora del terreny de joc.

Els alumnes del col·legi burrianense van tindre l'oportunitat de conéixer a la jugadora groga, que es va sotmetre a una entretinguda roda de premsa en la qual els xicotets van poder assaciar la seua curiositat traslladant-li a la futbolista tot tipus de qüestions. Per si no fos prou, els joves estudiants es van fer amb l'autògraf de Celia Fernández i es van fer una fotografia amb ella per al record.

Endavant Club Groguet, compta amb un ampli recorregut en les últimes campanyes. Aquest curs, Carlos Bacca i María Sanjuán van assistir a l'Avel·lí Corma de Moncofa; Manu Trigueros i Naiara Ves van visitar el CEIP José Soriano de Vila-real; Sergio Asenjo i Natzaret Segura, el Col·legi Liceu de Benicàssim; Pau i María Colonques van estar en el CEIP Pascual Nácher de Vila-real; Ayaki Shinada, en el CEIP Concepción Arenal de Vila-real; Alberto Moreno i Jessica Collado en el CPEE La Panderola de Vila-real; Iris Domínguez en el CEIP Iturbi de Borriana, Santi Cazorla i Cristina Díaz en el CEIP Botànic Calduch de Vila-real; i hui ha sigut el torn de Celia Fernández en el CEIP Pare Vilallonga de Borriana.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL

Villarreal CF TV está emitiendo en directo