||||

Un programa de ràdio molt especial

03 / 03 / 2020

El Villarreal B i els usuaris del centre CRIS la Vall s'ho van passar en gran coneixent-se una mica millor

Mitjançant la iniciativa Endavant Igualtat, el Villarreal CF pretén secundar i donar veu a associacions amb finalitats socials. Un benefici mutu que serveix perquè totes dues parts aprenguen i sumen experiències que isquen de la rutina diària. Els jugadors del Villarreal B i els membres de CRIS la Vall són un bon exemple d'això. Tots ells han forjat una relació d'amistat arran de les diferents activitats que han realitzat.

L'última va tindre lloc a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva. Un programa de ràdio molt especial i divertit en el qual jugadors, tècnics i usuaris del centre CRIS la Vall s'ho van passar en gran coneixent-se una mica millor.

Les sigles CRIS signifiquen Centre de Rehabilitació i Integració Social, per la qual cosa el seu objectiu és merament social, sense ànim de lucre. El centre se situa a la ciutat de La Vall d'Uixó, molt prop de Vila-real. La relació entre els futbolistes ‘groguets’ i els usuaris de CRIS va arrancar diversos mesos arrere, per la qual cosa la confiança i el vincle existent entre totes dues part és molt pròxim.

Els jugadors grocs van poder conéixer la part més personal dels seus amics de CRIS i van compartir experiències. Un dels casos més impactants va ser el de Manuel Forner, el qual va exercir de professor de l'IES Miralcamp, centre associat al Villarreal CF, però que per problemes d'estrés va haver d'abandonar el seu càrrec. Tota una història que va servir perquè els futbolistes del Villarreal B prenguen consciència de com és la vida i que malgrat els contratemps cal continuar lluitant.

A més, també van conéixer els gustos personals i individuals dels usuaris de CRIS. Quina és la seua activitat i menjar preferit, els seus entreteniments i com és el seu dia a dia.

Tant els usuaris de CRIS la Vall com els jugadors del Villarreal B, van passar una magnífica vesprada i van compartir riures i felicitat. Un llaç que s'ha enfortit amb el temps i que segur que amb el pas de les activitats continuarà creixent. La iniciativa de Endavant Igualtat continua donant alegries.

Per a veure el reportatge realitzat per Villarreal TV sobre el programa de ràdio realitzat pel Villarreal B i CRIS la Vall tan sols cal clicar en el 'play' situat just damunt de la fotografia principal.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL