||||

El Villarreal i el CEU reparteixen felicitat en el Uniraid

25 / 02 / 2020

Els estudiants patrocinats per la universitat i el club groc han entregat 90 quilos de material solidari i escolar als llogarets del desert del Marroc

L'equip CEU-Villarreal ha tornat victoriós de la seua aventura humanitària en Uniraid. Després d'una travessia de 7 dies creuant el Marroc per l'interior, en un cotxe de més de 20 anys, travessant l'Atles i superant tot tipus d'obstacles naturals i proves d'estratègia i habilitat, sense GPS ni dispositius electrònics, l'estudiant de la Universitat CEU Cardenal Herrera Andrea Maldonado i el seu germà Carlos han aconseguit el seu objectiu amb escreix: entregar 90 kg de material solidari i escolar als habitants dels llogarets del desert de Erg Chebbi.

La participació dels dos joves en aquest ral·li solidari, destinat exclusivament a estudiants universitaris, ha sigut patrocinada pel Villarreal CF i la Universitat CEU Cardenal Herrera, gràcies a la venda de les entrades dels partits de lliga disputats en el Estadio de la Cerámica que el club està cedint a la Càtedra de Solidaritat d'aquesta universitat amb l'objectiu d'obtindre recursos per a les accions socials impulsades des de la comunitat universitària.

Per a l'estudiant del CEU Andrea Maldonado, participar en aquesta aventura ha sigut una experiència increïble. "Sens dubte m'emporte gravat que el més important per a arribar lluny és el treball en equip", assegura. L'alumna de la Universitat CEU Cardenal Herrera afirma que han aprés molt de les famílies i xiquets dels llogarets del desert “que tenen tan poc i són feliços". “No puc explicar la satisfacció i el somriure dels xiquets quan els regalavem una pilota del Villareal!”, afegeix l'estudiant, que es mostra molt agraïda pel gran secunde club esportiu i del CEU, "una universitat que, subratlla, es preocupa pels seus alumnes i fomenta el treball social fent costat als més necessitats".

Un impuls solidari a través de Endavant Formació

La col·laboració del Villareal CF en aquesta iniciativa solidària de la Universitat CEU Cardenal Herrera s'emmarca dins del projecte Aula Endavant de Endavant Formació, que integra la realitat d'un club de Primera Divisió amb totes les seues implicacions esportives i institucionals en els programes formatius, pràctics i científics de la Universitat.

Abans de col·laborar amb aquest patrocini, el Villarreal i el CEU han destinat els seus xecs solidaris a altres iniciatives socials, com la participació d'un equip de professors i estudiants d'Infermeria en una missió humanitària a Ghana de la mà de l'ONG Youcanyolé o al Projecte Píxiel de la CEU UCH, per a donar suport a propostes impulsades des de les associacions de pacients de la província de Castelló.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL