||||||

La tornada al col·le més espectacular

19 / 02 / 2020

Santi Cazorla i Cristina Díaz han visitat el CEIP Botànic Calduch baix una gran expectació

Els jugadors del Villarreal CF Santi Cazorla i Cristina Díaz van tornar a l'escola per un dia. Els futbolistes van visitar el CEIP Botànic Calduch de Vila-real gràcies a l'activitat ‘Una Estrela en El teu Col·le’ de la iniciativa Endavant Club Groguet. En el centre, els futbolistes es van divertir i van compartir les seues millors anècdotes tant dins com fora del terreny de joc.

Els alumnes de l'escola vila-realense van poder conéixer als seus ídols. Santi Cazorla i Cristina Díaz es van sotmetre a una distesa i entretinguda roda de premsa amb els xicotets, que van agafar el micròfon i van exercir de periodistes per un dia. Per si no fos prou, els alumnes es van fer amb l'autògraf dels ‘groguets’, que també van posar en una foto de grup per al record. A més, per si no fos prou, els joves van poder jugar a futbol amb Cazorla i Cristina Díaz en una jornada que no oblidaran.

Endavant Club Groguet, compta amb un ampli recorregut en les últimes campanyes. Aquest curs, Carlos Bacca i María Sanjuán van assistir a l'Avel·lí Corma de Moncofa; Manu Trigueros i Naiara Ves van visitar el CEIP José Soriano de Vila-real; Sergio Asenjo i Natzaret Segura, el Col·legi Liceu de Benicàssim; Pau i María Colonques van estar en el CEIP Pascual Nácher de Vila-real; Ayaki Shinada, en el CEIP Concepción Arenal de Vila-real; Alberto Moreno i Jessica Collado en el CPEE La Panderola de Vila-real; Iris Domínguez en el CEIP Iturbi de Borriana, i hui ha sigut el torn de Santi Cazorla i Cristina Díaz en el CEIP Botànic Calduch de Vila-real.

D'ara en avant, els futbolistes dels primers equips del Villarreal CF aniran passant per més centres escolars per a conéixer i gaudir dels més xicotets. A més de la visita de les estreles del Villarreal, els centres escolars de la província de Castelló poden completar de manera gratuïta un entrenament dirigit per tècnics del futbol base groc, així com una visita guiada per l'Estadi de la Ceràmica.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL