||||||

Junts contra el càncer infantil

14 / 02 / 2020

El Villarreal recolza la iniciativa ‘Pintant el Camí en Rosa’ amb motiu del Dia Internacional Contra el Càncer Infantil d'aquest dissabte

El Villarreal CF s'ha sumat un any més a la lluita contra el càncer infantil. Amb motiu del dia internacional contra aquesta malaltia, que és demà dissabte, 15 de febrer, els jugadors del primer equip han col·laborat amb la iniciativa ‘Pintant el Camí en Rosa’, en benefici de ASPANION (Associació de Pares de Xiquets amb Càncer). El primer equip ha rebut amb els braços oberts la visita dels xicotets que estan lluitant contra la malaltia. En una entranyable trobada després de l'entrenament, els jugadors grocs han repartit regals entre els xicotets, han signat autògrafs i s'han fotografiat amb ells, donant visibilitat a aquest lloable projecte solidari.

A més, aquest dissabte, Dia Internacional Contra el Càncer Infantil, els xicotets de ‘Pintant el Camí en Rosa’ saltaran a la gespa de l'Estadi de la Ceràmica i es fotografiaran amb l'onze del Villarreal CF i del Levante UD en la prèvia del duel. Una foto conjunta en un moment més que il·lusionant per als xicotets lluitadors que formen part del projecte, a més d'una gran oportunitat per a donar visibilitat a aquesta iniciativa solidària.

Per a arredonir la setmana, el diumenge, la plaça de l'Estadi de la Ceràmica acollirà de, 11.00 a 14.00 hores, una cita solidària organitzada per la ‘Pintant el Camí en Rosa’. L'esdeveniment comptarà amb tallers de manualitats, màgia i exhibicions vàries. Tot amb l'objectiu d'acostar a la societat la realitat del càncer infantil.

Un fort compromís solidari

El Villarreal CF, a través de Endavant Solidaritat, sempre s'ha mostrat molt sensibilitzat amb la lluita contra el càncer infantil. Esment especial el projecte solidari ‘Units per l'Esperança’ en un partit que van jugar el Villarreal CF i el Celtic de Glasgow a l'Estadi de la Ceràmica (en aquells dies El Madrigal) amb l'objectiu de recaptar diners i finançar una línia d'investigació en la Fe de València per a millorar la qualitat de vida dels xiquets que aconsegueixen superar el càncer infantil. Un amistós en el qual va participar Gohan, un xiquet que va complir el seu somni.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL