||||

L'afició més solidària

07 / 02 / 2020

La campanya de donació de sang en l'Estadi de la Ceràmica va tornar a ser un èxit

Els seguidors del Villarreal CF han respost a la crida de la solidaritat i han assistit a donar sang aquest divendres a l'Estadi de la Ceràmica, gràcies a la iniciativa 'Dóna Sang', impulsada pel club groc i el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana.

A més, les jugadores del Femení A Naiara Ves, Clara Martínez i Natzaret Segura, i el membre del Departament de Relacions Institucionals del club, Marcos Senna, han acudit a la Sala de Preferència del feu ‘groguet’ per a agrair de primera mà als seguidors del Submarí la seua aportació i obsequiar-los amb dues entrades per a un de les pròxims partis del Villarreal a l'Estadi de la Ceràmica.

A l'acte també van assistir el Metge Cap de Servei del Centre de Transfusión de la Comunitat Valenciana, Roberto Roig, així com la responsable del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana a Castelló, Virgínia Callao.

Amb 18 anys de recorregut, s'han registrat més de 8.600 donacions des de la temporada 2001-02. Aquesta iniciativa, emmarcada dins del projecte de Endavant Solidaritat, compta amb Fros-trol, patrocinador oficial del Villarreal CF, com a col·laborador d'excepció.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL