||||

Chukwueze reparteix felicitat a la Casa Ronald McDonald

19 / 12 / 2019

El futbolista del Villarreal ha regalat 30 parells de sabatilles entre els membres de la fundació solidària

Felicitat i regals en vespres de Nadal. El davanter del Villarreal Samu Chukwueze va visitar aquest dijous la Casa Ronald McDonald de València en un acte emmarcat dins de la iniciativa Endavant Solidaritat. El jugador nigerià va regalar 30 parells de sabatilles als membres de la fundació valenciana sumant-se així a la iniciativa solidària de ‘Kicks for Kids’.

Els xiquets i les famílies de la Casa Ronald McDonald van poder conéixer al ‘crack’ groc, que va compartir algunes anècdotes de la seua trajectòria professional. El ‘11’ del Submarí també va repartir postals i va signar autògrafs entre els presents.

La Casa Ronald McDonald, una llar fora de la llar

La Casa Ronald McDonald de València es va inaugurar al febrer de 2013 i acull a xiquets malalts que, al costat de les seues famílies, es vegen en la necessitat de desplaçar-se dels seus domicilis habituals per a rebre tractament mèdic de llarga duració en algun dels centres de la xarxa hospitalària pública valenciana. Cal ressaltar que la Fundació Infantil Ronald McDonald té repartits més de 300 centres per tot el món.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL