||||

Una magnífica tradició amb fi solidari

16 / 12 / 2019

Els infantils del Villarreal col·laboren de nou amb la desfilada solidària de AUPA en el Bioparc

Els infantils del Villarreal CF van col·laborar ahir de nou amb la 15a desfilada de gossos abandonats organitzat perpor AUPA (Adopta Un Perro Abandonado) en el Bioparc de Valencia. Els jugadors del planter van presenciar en directe l'esdeveniment i fins i tot un grup de joves futbolistes va poder acompanyar a un ca que buscava una família adoptiva. Sens dubte, la desfilada d'AUPA va tornar a ser tot un èxit i va estar presentat per la periodista Carolina Ferre. L'artista Elena Negueroles va apadrinar de nou l'esdeveniment realitzant un emotiu discurs.

Una magnífica tradició que es repeteix cada Nadal i que s'emmarca dins de la iniciativa Endavant Igualtat, en la qual els jugadors del planter groc col·laboren amb centres especials per al seu desenvolupament personal.

El Departament de Psicologia i Metodologia del Villarreal CF aposta així per l'educació i el desenvolupament personal dels jugadors del futbol base amb un clar objectiu: ajudar als centres i compartir amb ells experiències. Aqueix intercanvi de valors impulsa i afavoreix en el creixement de totes dues parts. En aquests dies previs a les festes nadalenques és especialment necessari fer una crida sobre la responsabilitat que suposa regalar un animal de companyia i reflexionar sobre la necessitat de comprometre's amb la seua cura i benestar, no sols en els primers moments d'il·lusió, sinó al llarg de tota la vida de l'animal. És, sens dubte, un meravellós ‘regal’ que canvia per a bé la vida de les persones.

Els jugadors del planter van viure una jornada molt especial que difícilment oblidaran. Encara queda molt per fer. Per a més informació es pot visitar la pàgina web www.adoptaunperroabandonado.es o telefonar al 638 376 586.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL