||||||

El Villarreal i el Levante presenten el 'Trofeu jo sóc'

20 / 11 / 2019

L'acte de presentació del torneig de pilota valenciana s'ha celebrat aquest dimecres al trinquet de Pelayo de València, amb la presència de José Manuel Llaneza

El Villarreal CF continua apostant per donar suport a la pilota valenciana. Per això, el club s'ha sumat, al costat del Levante UD, a la creació d'una nova competició professional denominada 'Trofeu jo sóc'. El torneig es disputarà en la modalitat d'escala i corda en els trinquets de Vila-real i Pelayo.

L'acte de presentació s'ha celebrat aquest dimecres al trinquet de Pelayo de València, que ha albergat una roda de premsa en la qual han participat membres de les dues directives. Per part del Villarreal CF, ha assistit el vicepresident de club, José Manuel Llaneza.

Cal recordar que el Villarreal CF ha estat el pioner en el fet de vincular futbol i pilota de l'màxim nivell i ara se suma el Levante UD per tal de donar suport i fer més gran l'esport de la pilota valenciana.

El 'Trofeu jo sóc' aglutina, en realitat, tres competicions. En primer lloc es disputaran, per separat, el Torneig Villarreal CF i el Torneig Levante UD. Tots dos es completaran en dues jornades amb un format similar. En una sessió es jugaran les dues semifinals i en l'altra la gran final i la final de consolació.

Les semifinals del Torneig Villarreal CF es jugaran el pròxim divendres dia 22 al trinquet municipal de la mateixa localitat de la Plana. A les 16.45 hores, Genovés II, Raúl i Tomàs II s’enfrontaran a José Salvador, Javi i Álvaro. A continuació, Puchol II, Héctor i Héstor II es mesuraran a Marc, Nacho i Bueno.

El divendres 29 de novembre, al mateix trinquet de Vila-real, la sessió començarà amb la partida pel tercer i quart lloc. Després, els equips guanyadors de les semifinals es batran en la final.

En el Torneig Levante UD – 110 Aniversari, les semifinals es completaran el dissabte dia 23, en este cas al trinquet Pelayo de València. La primera eliminatòria enfrontarà a Soro III, Jesús i Salva contra Francés, Félix i Guillermo (16.30 hores). A continuació, Pere Roc II, Pere i Carlos jugaran contra De la Vega, Santi i Monrabal II.

La segona part del torneig tindrà lloc el dissabte 30 de novembre, novament a Pelayo, també amb la disputa de la partida pel tercer i quart lloc i a continuació la gran final.

I és ara quan arriba la tercera part, el moment d’enfrontar a l’equip vencedor del Torneig Villarreal CF contra el guanyador del Torneig Levante UD – 110 Aniversari per establir al campió absolut de la primera  edició del Trofeu Jo sóc.

El títol es decidirà a anada i tornada. Primer es jugarà al trinquet de Vila-real el cap de setmana del 6 al 8 de desembre mentre que la tornada s’ha programat el dissabte 14 de desembre al trinquet Pelayo. El campió serà l’equip que guanye ambdues partides. I en cas d’empat a victòries, independentment del resultat, es jugaria una pròrroga al millor de tres jocs en la partida del dia 14 al trinquet de Pelayo.

Tant en la jornada del trinquet de Vila-real del cap de setmana del 6 al 8 de desembre com en la del trinquet Pelayo del 14 de desembre, la sessió començarà amb la disputa d’una partida de raspall femení.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL