||||

Gaudeix la fira solidària a l'Estadi de la Ceràmica

14 / 11 / 2019

Se celebrarà durant aquest cap de setmana a favor de la Casa Ronald McDonald de València

El Villarreal torna a demostrar la seua faceta més solidària. Així, aquest cap de setmana (15, 16 i 17 de novembre) se celebrarà a l'Estadi de la Ceràmica una fira solidària a favor de la Casa Ronald McDonald de València. L'esdeveniment està organitzat per Ràdio Vila-real i es durà a terme a la sala de preferència de l'estadi groc (entrada per la porta 31).

L'entrada a la fira solidària és gratuïta i començarà el divendres 15 de novembre a partir de les 19.00 hores amb l'acte d'inauguració en què se celebrarà el gran xou de Ronald McDonald. L'exjugador i actual membre del departament de Relacions Institucionals del Villarreal CF, Marcos Senna, assistirà a l'acte d'inauguració.

A partir d'aquí, tres dies de pura diversió per a tota la família amb actuacions musicals, exhibicions, tallers, discomòbil, una paella monumental... Amb l'afany de recaptar diners per a la Casa Ronald McDonald es durà a terme una gran tómbola solidària amb desenes de regals.

La Casa Ronald McDonald de València, situada al costat de l'Hospital La Fe, busca convertir-se en una "llar fora de la llar" per a tots aquells nens de fora de València que se sotmeten a tractaments en els hospitals de la ciutat. La Fundació Infantil Ronald McDonald té un objectiu primordial des que es va instal·lar el 1997 a Espanya: construir i mantindre unes llars situats a prop dels millors hospitals pediàtrics de país.

L'agenda de la fira solidària a favor de la Casa Ronald McDonald és la següent:

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL