Asenjo, al costat del responsable dels serveis mèdics del Villarreal, Adolfo Muñoz (centre) i els doctors Maestro (esquerra) i Guillén (dreta), protagonistes de la intervenció.

Comunicat mèdic del Villarreal CF

12 / 05 / 2015

Sergio Asenjo ha estat intervingut amb èxit a la Clínica Cemtro de Madrid

El porter del Villarreal, Sergio Asenjo, ha sigut intervingut amb èxit aquesta vesprada en la Clínica Cemtro de Madrid de la lesió de genoll dret que es va produir en el partit contra l'Atlético de Madrid en El Madrigal (29 d'abril). El meta groguet s'ha sotmès amb èxit a una reconstrucció del lligament creuat anterior del seu genoll dret amb aloinjert de tendó d'Aquil·les i se li ha practicat un reforç extern extra-articular.

A més, durant l'operació s'ha confirmat mitjançant artroscòpia que no hi havia altres danys afegits. L'operació l'han dut a terme el doctors Antonio Maestro i Pedro Guillén, assistit pels doctors Isabel Guillén i Vicente Concejero.

El Villarreal CF vol brindar el seu suport total al futbolista, donar-li molts ànims i desitjar-li una ràpida recuperació. Així mateix, el club vol mostrar el seu més sincer agraïment als doctors Maestro i Guillén, al seu equip mèdic i a tot el personal de la Clínica Cemtro de Madrid per la seva predisposició, professionalitat i el bon tracte rebut.

Sanitas

 

 

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL