Comunicat mèdic del Villarreal CF

Comunicat mèdic del Villarreal CF

03 / 11 / 2015

Adrián López ha estat intervingut amb èxit a la Clínica Neo de Turku (Finlàndia)

El davanter del Villarreal CF, Adrián López, ha estat intervingut amb èxit hui a la Clínica Neo de Turku (Finlàndia) per reforçar el tendó del recte anterior de la cama esquerra. L'asturià arrossegava molèsties a la zona des de gener i finalment es va recórrer a la cirurgia per donar solució als seus problemes físics.

L'operació l'ha dut a terme el doctor Sakari Orava a la Clínica Neo de Turku (Finlàndia). El futbolista va viatjar acompanyat del cap dels serveis mèdics del Villarreal CF, Adolfo Muñoz, qui també va estar present en l'operació. Adrián López es quedarà a Finlàndia fins al proper diumenge 8 de novembre, que serà quan torne a Espanya.

El Villarreal CF vol brindar el seu suport total al futbolista, donar-li molts ànims i desitjar-li una ràpida i reeixida recuperació. Així mateix, el club vol mostrar el seu més sincer agraïment al doctor Sakari Orava, al seu equip mèdic i a tot el personal de la Clínica Neo de Turku per la seva predisposició, professionalitat i el bon tracte rebut.

Sanitas

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL