Comunicat mèdic del Villarreal CF

Comunicat mèdic del Villarreal CF

01 / 11 / 2015

Adrián López serà operat al tendó del recte anterior de la cama esquerra

El davanter del Villarreal CF, Adrián López, serà operat per reforçar el tendó del recte anterior de la cama esquerra. L'asturià arrossega molèsties a la zona des de gener i el club, conscient de les mateixes i després d'haver dut a terme tots els tractaments conservadors possibles, ha decidit juntament amb el futbolista realitzar una interconsulta amb un dels millors especialistes del món en cirurgia del múscul-tendó, el doctor Sakari Orava, que ha considerat oportuna la intervenció per a la recuperació definitiva.

L'operació es durà a terme el proper dimarts 3 de novembre, precisament a càrrec del doctor Orava, a la Clínica Neo de Turku (Finlàndia). El futbolista viatjarà acompanyat del cap dels serveis mèdics del Villarreal CF, Adolfo Muñoz, qui serà present a la intervenció.

Per la seva banda, Cédric Bakambu es va retirar del partit davant el Sevilla amb una rampa en el seu bessó esquerre, mentre que Eric Bailly va fer el mateix amb molèsties als isquiotibials de la cama esquerra, pendent de proves i evolució.

Sanitas

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL