• ciudad-deportiva-01
  • ciudad-deportiva-02
  • ciudad-deportiva-03
  • ciudad-deportiva-04
  • ciudad-deportiva-05

Ciutat Esportiva (Oficines) / Camino Miralcamp s\n / 12540 Vila-real (Castellón)
Tel: (+34) 964 500 250 / Fax: (+34) 964 500 167
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ciutat Esportiva

La nostra ciutat esportiva és un dels complexos esportius destinats al futbol més importants d’Europa. Amb una extensió de 70.000 metres quadrats i nou camps de futbol, és el lloc habitual de treball no només per al nostre primer equip, sinó també de tots els que componen les categories inferiors del club. A més a més, disposa d’una residència per als xavals de la pedrera que vénen de qualsevol part del món a formar-se com a futbolistes i un edifici d’oficines amb més de 1.500 metres quadrats. Esta instal·lació està situada al camí Miralcamp, a la vora de la ciutat de Vila-real, i també la disfruten a diari tots els aficionats que ho desitgen, participant en tornejos locals, provincials, universitaris, de veterans, de futbol escolar, etc.

El camps d’entrenament

La ciutat esportiva compta amb tres camps de futbol de gespa natural, tots il·luminats. En un d’ells, realitza a diari els entrenaments el primer equip. Els altres dos els utilitza el filial, un per a exercitar-se cada dia i l’altre per a disputar els seus encontres. Aquest últim és el complex Mini Estadi, que compta amb una grada per a més de 3.500 espectadors.

A més, hi ha dos camps de Futbol-11 de gespa artificial de nova generació de 90 x 60 i de 100 x 65 metres, tots dos il·luminats amb llum artificial, que tenen la possibilitat de convertir-se en dos de Futbol-7 cada un d'ells (60x35m), tenint l'opció de poder jugar tant de dia com de nit i per qualsevol plantilla del Futbol Base.

La Ciutat Esportiva compte també amb dos edificis, sent el de més antiga construcció la Residència. A la primera planta d'aquesta instal·lació es troben els vestidors complets per al seu ús professional, una zona destinada per als metges del club, una sala de musculació, un gimnàs, una sala d'hidromassatge i diversos despatxos per al cos tècnic.

A la segona planta hi ha la cafeteria amb terrassa exterior i vistes als camps de futbol, una cuina i una residencia -que també arriba a la tercera planta- amb capacitat per a més d'un centenar de joves futbolistes que busquen en el Villarreal aconseguir ser professionals del futbol. La residència acull a joves entre 14 i 18 anys de tots els punts d'Espanya i també del món sencer.

Aquestes joves promeses tenen un educador especialitzat i cursen els seus estudis a l'institut d'ensenyament mitjà Mircalcamp, que està al costat de la Ciutat Deportiva. D'aquesta manera, els prop de cent joves que hi ha a la residència del Villarreal CF dediquen les seues hores al futbol i també als seus estudis.

Les oficines

El creixement del Villarreal, però, no se cenyeix exclusivament a la parcel esportiva. De fet, el Submarí ha construït un nou edifici d'oficines de més de 1.500 m2, situat davant del camp d'entrenament del primer equip, que albergarà les dependències de gestió i direcció dels groguets. Des del departament de màrqueting, protocol o comunicació, a la secretaria tècnica o als despatxos de la directiva, tot té cabuda en una construcció àmplia, moderna i funcional que també alberga una cafeteria per al gaudi dels aficionats i fins i tot fins a una agència de viatges.

Així, l'edifici de la residència on anteriorment hi havia les oficines i la qualitat queda totalment dedicat a l'àrea esportiva per tal que els joves futbolistes del planter tinguen encara més tranquil·litat.

La Residència del primer equip, la nova llar groga

La llar groga. Inaugurada el 2018, la Residència del Villarreal és el lloc habitual de concentració del primer equip. Amb una superfície de quasi 1.000 metres quadrats, aquestes modernes instal·lacions ubicades a la Ciutat Esportiva Miralcamp compten amb 21 habitacions, una sala de conferències, dues sales d'estar i una espectacular terrassa. A més, aquest espai està proveït del millor mobiliari, acabat de primeres qualitats i instal·lació domòtica en totes les habitacions.

Aquesta residència, pionera en el futbol europeu, es troba en el mateix edifici en el qual està situat el vestuari, el gimnàs del primer equip i la clínica privada del club a la planta baixa.

Planter de futbolistes

En el futbol espanyol, les instal·lacions de la residència de la Ciutat Esportiva del Villarreal CF són, sens dubte, una referència per a la majoria dels clubs de Primera. De fet, algunes residències esportives d'altres clubs importants de futbol segueixen fins en els detalls més mínims el model de la residència groga.

Al voltant d’un centenar de joves conviuen en la residència de la Ciutat Esportiva, dividits en dos plantes dins de l'edifici, que disfruten de tot el que és necessari per a sentir comoditat i facilitat per a poder compaginar entrenaments amb educació escolar. En el primer pis planta baixa viuen els més joves que conformen els grups aleví, infantil i cadet, mentre que en el segon, els juvenils i els coordinadors, que tenen com a objectiu que els xavals compartisquen l'espai, que complisquen les seues obligacions i que també puguen disfrutar de l'oci, com la sala de vídeo, jocs, biblioteca i ordinadors amb internet. Aquestos joves talents procedeixen de totes parts d'Espanya i també d'altres països.


APP
OFICIAL

APP
OFICIAL