Projecte Wanda: el Submarí forma a joves futbolistes del país asiàtic

Al desembre de 2010, el Villarreal va subscriure un conveni de col·laboració amb el grup Dalian Wanda Group Corporation Ltd, en coordinació amb el govern central xinès i el Ministeri d'Esports, pel qual el Submarí participa activament en el procés de transformació del futbol xinès.

Per entendre l'acord, cal destacar que hi ha un interès d'Estat per part de la Xina per potenciar el futbol dins del país i de situar-lo en el lloc que mereix. En futbol, Espanya és un país admirat per a la Xina i sinònim de qualitat. Així, i per tal de fer créixer el futbol base xinès, el grup Wanda va encarregar a GreatGate-Zertior el desenvolupament d'un projecte de millora dels joves talents futbolístics xinesos, que són enviats cada estiu a Espanya per formar-se i constituir l'eix de la Selecció Xina en un futur.

El club groc forma en la seua pròpia pedrera una trentena de xiquets xinesos, amb edats compreses entre els 13 i 18 anys amb l'objectiu de fer-los créixer com a futbolistes. Wanda envia anualment a la Ciutat Esportiva del Villarreal a futbolistes xinesos perquè puguen formar-se al planter del Submarí.

Cada any, Wanda desenvolupa una campanya de comunicació a nivell nacional perquè qualsevol xiquet xinès pogués optar a ser seleccionat. En el programa participen les 15 ciutats xineses en què millor es desenvolupa el futbol base.

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL