El Villarreal CF porta moltes temporades immers en el món dels eSports, un sector en alça i amb grans perspectives de creixement per als pròxims anys. Després d'iniciar-se en competició VFO (Virtual Football Organization), en l'actualitat, el Submarí Groc participa en eLaLiga Santander, la competició oficial espanyola de FIFA 20, oferida gràcies a la col·laboració entre LaLiga i Electronic Arts (EA).

El Submarí, a través de Magma ESports (projecte esportiu de jocs electrònics que treballa en la formació i professionalització de jugadors), ha comptat amb la cessió dels jugadors de QLASH Spain per a disputar la competició. D'aquesta manera, l'equip groc està representat per Rafael Riobó, més conegut com 'Ralfitita', i Óscar Martín 'Klose' com a jugadors i per Rubén Ripoll com a entrenador i mánager de l'equip.

Les partides es poden veure en directe a través del canal de Twitch del Villarreal CF eSports, mentre que l'actualitat de l'equip groc es pot seguir des del compte oficial de Twitter: @CVFeSports.

Endavant gamers!

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL