El Villarreal CF porta moltes temporades immers en el món dels eSports, un sector en plena expansió des dels últims anys. Després d'iniciar-se en competició VFO (Virtual Footaball Organization), en l'actualitat el Submarí Groc participa en eLaLiga Santander, la competició oficial espanyola de FIFA 20, nascuda gràcies a la col·laboració entre LaLiga i Electronic Arts (EA).

Per segona temporada consecutiva, el Villarreal CF i QLASH Spain tornen a anar de la mà. L'equip oficial d'eSports del Villarreal CF està representat per Alejandro Hidalgo i Adrian Cifuentes com a jugadors i per Rubén Ripoll com a entrenador i mánager de l'equip.

Allunyant Hidalgo (H1dalgo) és un jugador de tan sols 18 anys, que, malgrat la seua joventut, compta amb àmplia experiència en el món dels eSports. El ‘gamer’, natural de Còrdova, va començar a competir a l'edat de 15 anys i compta amb grans èxits en el seu palmarés com haver aconseguit el primer lloc en la Gamepolis de 2019.

Per part seua, Adrián Cifuentes (AdrianCifuentes) és un jove d'Albacete de tan sols 16 anys d'edat. És un ‘gamer’ amb un enorme potencial, que destaca per la seua habilitat i joc ràpid.

Les regnes de l'equip les porta Rubén Ripoll, també conegut per Kensuke quan era jugador, el qual exercirà d'entrenador de l'equip ‘groguet’. Ripoll compta amb una gran experiència en el món del FIFA i en els últims anys s'ha consolidat com un referent en el panorama nacional.

Les partides es poden veure en directe a través del canal de Twitch del Villarreal CF eSports, mentre que l'actualitat de l'equip groc es pot seguir des del compte oficial de Twitter: @CVFeSports.

Endavant gamers!

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL

Villarreal CF TV está emitiendo en directo