||||

Pla d'activitats davant el CA Osasuna

31 / 01 / 2020

El partit estarà dedicat a Endavant Onda, hi haurà dues actuacions de Groc Talent i una altra edició del '3x3 Groguet'

El Villarreal CF, amb la coordinació de l'Ajuntament de Vila-real, ha preparat una sèrie d'activitats per a la prèvia del partit d'aquest diumenge davant el CA Osasuna en l'Estadi de la Ceràmica (18.30 hores).

Hi haurà una nova edició del torneig ‘3x3 Groguet’ amb la participació dels equips del CD Roda, Villarreal CF i CD Betxí; se celebraran la sisena i la setena jornada del concurs Groc Talent amb l'actuació de KHARMA i Viridian en la ‘Fan Zone’ situada just enfront de la façana del Fons Sud; i en la seu de la APV també hi haurà un gran ambient, ja que la penya La 12 de Vila-real serà protagonista a partir de les 17.05 hores.

D'altra banda, es durà a terme Endavant Onda, de la mà de Societat Artística Musical Vila d'Onda. La banda musical realitzarà una doble actuació, en primer lloc durant la prèvia del partit i posteriorment en el descans de l'encontre. El menjar de directives estarà a càrrec del Restaurant El Cid i l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, assistirà al partit des de la llotja VIP de l'Estadi de la Ceràmica.

Finalment, cal destacar que la graderia solidària estarà dedicada a la Casa Ronald McDonald de València, situada en el recinte hospitalari de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe. La Casa Ronald McDonald es va inaugurar l'any 2013 i acull a xiquets i xiquetes que reben tractament mèdic de llarga duració.

La música de KHARMA i Viridian en el concurs Groc Talent

Aquest diumenge se celebraran la sisena i la setena jornada del concurs Groc Talent en la 'Fan Zone' de l'Estadi de la Ceràmica amb l'actuació de KHARMA i Viridian a partir de les 17.00 hores. Groc Talent naix del conveni entre el Villarreal CF i el SanSan Festival dins d'Endavant Cultura. Participaran nou grups i el vencedor tindrà com a premi tocar en el festival de Benicàssim en 2020.

KHARMA es forma a la fi del 2016 a Vila-real (Castelló), quan Fernando Pardo decideix desfer dues bandes en les quals militava per a unificar esforços aglutinant les seues múltiples influències en un únic projecte. En la seua música hi ha una petjada clara de rock potent i melòdic junt al pop i electrònica, tot això construït des de les bases harmòniques dels 70’s i 80’s. El contrast llum/foscor és pot observar en quasi tots els temes i marca de la casa.

Per part seua, Viridian és un grup de música nascut després de la iniciativa de diversos d'amics de dur a terme el seu projecte musical junts. El grup es forma al febrer del 2016 per Eva (veu i guitarra), Nuri (bateria), Jose (teclats), Óscar (guitarra i veu) i María José (baix). Són una formació de cinc persones provinents d'àmbits i estils musicals diferents que s'han ajuntat per a crear un so pròxim al indie-rock amb tocs electrònics esguitat de les seues influències individuals.

Es pot votar als artistes la setmana posterior a la seua actuació en la pàgina web del Villarreal: GROC TALENT

L'agenda d'aquest diumenge és la següent:

  • 15.00 hores: Menjar oficial de directives en el Restaurant Entrelíneas. El menú estarà a càrrec del Restaurant El Cid.
  • 16.30 hores: Inici de la ‘Fan Zone’.
  • 16.45 hores: Inici de la jornada del Torneig 3x3 Groguet. Participaran els equips del CD Roda, Villarreal CF i el CD Betxí.
  • 17.00 hores: Actuació de KHARMA en la ‘Fan Zone’ corresponent a la sisena jornada del concurs Groc Talent.
  • 17.05 hores: Inici de la festa en la seu de la APV amb la penya La 12 de Vila-real com a protagonista.
  • 17.00 hores: Actuació de Viridian en la ‘Fan Zone’ corresponent a la setena jornada del concurs Groc Talent.
  • 18.00 hores: Primera actuació de la Societat Artística Musical Vila d'Onda sobre la gespa de l'Estadi de la Ceràmica.
  • 18.26 hores: Foto dels guanyadors del torneig 3x3 Groguet i de la penya La 12 amb l'onze inicial del Villarreal CF.
  • 18.30 hores: Inici del partit Villarreal CF-CA Osasuna.
  • 19.15 hores: Segona actuació de la Societat Artística Musical Vila d'Onda sobre la gespa de l'Estadi de la Ceràmica.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL