El Villarreal CF porta diverses temporades immers en el món dels eSports, un sector en alça i amb grans perspectives de creixement per als propers anys. Després iniciar-se en la competició VFO (Virtual Football Organization), el Submarí Groc va decidir fer un pas més, aliant-se amb Esportia, una empresa especialitzada que ajuda al club 'groguet' a expandir i reforçar la seua imatge amb un projecte de futur basat en les competicions professionals de videojocs.

El club groc compta amb equips a FIFA 19 i Rocket League. Actualment, competeix en Virtual LaLiga eSports i en FUT Champions al videojoc d'EA Sports. D'altra banda, en Rocket League, els groguets estan classificats per a la ESL Màsters (Espanya) i la Sogeti Esports Sèries (Itàlia) i disputant les fases de classificació per al Gamergy i per al campionat internacional DreamHack, que se celebra de manera presencial a Leipzig, Dallas, València i Mont-real.

Les partides es poden veure en directe a través del canal de Twitch del Villarreal CF eSports, mentre que l'actualitat de l'equip groc es pot seguir des del compte oficial de Twitter: @CVFeSports.

Els jugadors Ricard 'Itsulen' d'Antonio, Manuel 'Swazer' Pérez, Andrés 'espumeta' Sánchez i Julien 'Gaspow' Pereira conformen l'equip de Rocket League que dirigeix Jordi 'Ness' Campamà. Per la seua banda, Héctor 'HectoRBK' Blat és el jugador de Fifa19. El Submarí també compta a les seues files amb José Juan 'Xampi' Chambó, caster de la cadena oficial del club en Twitch: cvfesports.

Endavant gamers!

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL