Simón i Aleix, adéu al Japó amb victòria
SEFUTBOL

El combinat espanyol s’ha imposat aquest matí al Shizuoka (0-1)

Els jugadors del planter del Villarreal Simón Moreno i Aleix García han format en l’onze titular de la Selecció Espanyola Sub-18 en l’últim partit del Torneig Internacional Sub-18 SBS Cup que s’ha disputat al Japó. El seu rival era el combinat amfitrió, el Shizuoka, que ha caigut davant els espanyols per 0-1 gràcies al gol de Javier Jiménez en el minut 70.

Aleix García només va jugar els primers 34 minuts (es va retirar per decisió tècnica sent reemplaçat per Enrique Pérez), mentre que Simón Moreno va estar sobre el terreny de joc 55 minuts, just quan va ser reemplaçat pel seu company Antonio Martínez.

Així, Espanya Sub-18 tanca el Torneig Internacional Sub-18 SBS Cup amb una victòria, un empat (va caure per penals) i una derrota.